lördag 5 juli 2008

Night Out

Det var "Night Out" med folk jobbet i fredags kväll och vi gick och åt på Delirium Café. För att vara ett ställe som egentligen specialiserar sig på att ha ett av världens (?) största utbud av ölsorter har de förvånansvärt bra mat. Det är till exempel enda stället i Göteborg som jag känner till som har en bra Moules et Frites (Belgiens nationalrätt).
Efter Delirium gick vi vidare till Stora teaterns uteservering och därefter till takbaren på Ruby Nuevo Latino Bar på Avenyn Uteserveringen hade dålig service (de tog ut för högt pris på Helens Kava), det fanns knappt några sittplatser och det var så högljutt att man måste skrika till varandra för att kunna höras.
Spaningen om omvärlden är i alla fall denna (eller är det en spaning om mig själv?):
Jag förstår inte att så många ändå var där och mest verkade dra runt på stället, kanske för att koll på andra människor. vad är det som gör att så många människor tycker att detta ger dem nånting, dessutom så mycket att de vill upprepa det varje helg?

Ruby Nuevo Latino Bar var ju klart bättre, dels var publiken inte jätteung så vi kände oss inte så malplacerade, dels var utsikten från takbaren riktigt schysst och det gick faktiskt att hitta några sittplatser efter ett tag. I huvudbaren på nedervåninngen var det också helt ok, fanns enstaka sittplatser och DJ:n spelade bra musik. Alla som gör en schysst mixning av James Brown får min respekt. Antagligen var det här stället helt fel ur inne-synvinkel och det var därför partyfolket inte var där och fyllde upp stället.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar