måndag 19 maj 2008

Stackars häst...

Min dator hemma vägrade starta i fredags, så det kommer inte att bli några regelbundna uppdateringar av min blogg innan jag fixat det problemet. Ett av många problem...

Det som oroar mig mest just nu är sommarbete för Xipo. Jag sov riktigt dåligt i natt för att jag var så orolig. Jag vaknade flera gånger och låg och vred mig ett bra tag innan jag somnade igen bara för att vakna efter en kort stund.
Det var möte i stallet igår och då gick vi bland annat igenom vilka hästar som skulle gå med vem och i vilken hage. Jag är riktigt besviken på mig själv att jag inte var tydligare och mer bestämd med hur jag trodde att min häst skulle få det bäst. Som hästägare måstejag tydligen inte bara kunna en massa om hästar utan också fungera socialt med 20 st tjejer/kvinnor/tanter som har väldigt bestämda uppfattningar om var deras hästar kan gå och med vem och som dessutom har planerat detta långt innan det här mötet var annonserat.
Min stora oro är att Xipo skall få fång för att omställningen är för stor i fodret. Han är uppväxt i stora hästflockar så jag tror att han är mer socialiserad än de flesta hästarna i stallet så det oroar mig inte så mycket. Sen kommer jag att rida större delen av sommaren och tycker det är lika bra att han står inne på nätterna. Tyvärr ingår inte ut- och insläpp under juni, juli och augusti i stallhyran. Jag kanske kan hitta någon som kan släppa ut honom mot ersättning, ta in honom kan jag ju göra själv efter jobbet.

Tyvärr ser jag ingen lösning på ovanstående oro. Det känns lite som om att jag inte har något val än att utsätta Xipo för fångrisken. Stackars häst i så fall...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar