Att förbereda helgens ridkurs genom att åka på en veckas tjänsteresa till Köpenhamn fungerade väl inte speciellt bra. Gårdagens ridpass var rätt kantigt och stelt i alla fall när vi skulle öva på galoppombyten. Dagens pass kändes bättre, men så började vi passet med att João visade mig mer om hur jag ska jobba Xipo från marken. och det gick faktiskt jättebra. Det kanske är vår bästa gren? Xipo fik öva jättemycket på början till piaff...
Och om man jämför med igår så tycker i alla fall tyckte jag att jag red mycket bättre, även om João blev högljudd när Xipo bytte för tidigt. Passet avslutades med mellantrav och där spänstade Xipo så mycket att jag höll på att ramla ur sadeln. Gissa om vi var svettiga efteråt? Xipo fick i alla fall duscha på en gång i den nybyggda spolspiltan med tak, värsta hästspat. Jag fick i alla fall lunch med viltfärsbiffar och kantarellsås på ridkursen. Resten får ni lista ut av bilderna...
Stjärnkocken Björn Frantzén lanserar maxat Côtes-du-Rhône-vin
-
Lyxigt rödtjut till attraktiv prislapp, från Sveriges mest aktuelle
stjärnkock.
4 timmar sedan