lördag 13 februari 2010

Morgon i Portugal

Första dagen i Portugal började väl sådär. Vi kände inte för att betala 14 euro var för att frukostbuffé på hotellet så dagens första mål blev medhavda bullar och te från vattenkokaren på rummet.
Lösenordet till hotellets internetuppkoppling funkade inte så vi fick be dem leta upp longitud och latitud till Morgado på deras hemsida. Sen bråkade vi länge med GPS:en för att kunna stoppa in informationen på ett bra sätt. Vi fick starta om den en gång varvid den givetvis bara kom ihåg senaste stad vi skulle till så vi körde såklart fel. Jag tro den surar för att vi inte är i Sverige längre. Men jag kan bara konstatera att utan GPS hade vi nog varit helt körda med att hinna fram i tid till vår första ridlekiton även om jag varit på Morgado för två år sedan.

Vädret var i alla fall klart bättre än snöstormen i Frankfurt, strålande solsken och inte ett moln på himlen. Portugiserna klagade dock på att det var så kallt. Vi var nöjda med att det i alla fall var över tio grader varmt. Men tydligen hade de portugisiska myndigheterna gått ut med gul varning på grund av kylan...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar