torsdag 26 februari 2009

Svårt...

Det är svårt att rida och jag tycker det blir svårare för varje dag (eller så är det jag som blir sämre för varje dag). Ja, förresten, det är inte bara ridningen som är svår. Det är svårt att forska och min arbetsuppgifter på Volvo är också svåra. Egentligen gör jag knappt något som är lätt utom att ibland titta på TV.

Tillbaka till ridningen. Xipo går inte så värst bra nu, antingen håller han på och ser spöken i hörnen, eller så är han seg att jobba med, speciellt i vänstervarvet. Antingen vill han inte böja sig, eller så böjer han sig men tappar all framåtbjudning. Jag har varit med om liknande för några månader sen, men inte så illa som det är nu. Jag tror han har sträckt nån muskel i vänstersidan, jag kommer tydligt ihåg att han var framme och försökte nafsa där hela tiden förra veckan. Antagligen så kommer det sig av att han hoppade till för nåt spöke och jag blev så irriterad att han fick anstränga sig extra mycket.
Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Ska jag låta honom ta det lite lugnare, eller är det bara att köra på som vanligt? Om han har sträckt sig verkar det inte så smart att jobba hårt på att försöka få igenom rörligheten i vänstervarvet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar