tisdag 4 maj 2010

Tillbaka till rutin

Idag var jag ovanligt tidig i stallet. Hade en tid på Vårdcentralen kvart över två och det var knappast lönt att åka tillbaka. Så jag hann faktiskt mocka innan det var dags för mig och Helena att ta i hästarna. Nu följde Carl med Helena och hjälpte till så det har nog aldrig gått så fort.
Själva ridningen gick faktiskt bra, trots flera andra hästar samtidigt i ridhuset och dessutom publik på läktaren (som nog var där för att titta på Danseus och inte Xipo).
Ridpasset blev rätt standardmässigt med det sedvanliga portugisiska skrittprogrammet och en del övergångar. Tyvärr får jag säga att vi fortfarande har lite problem att fatta rätt galopp på rakt spår, precis som på tävlingen. Men formen kändes bra, hoppas den såg lika bra ut. Xpo fick vila igår, mest för att låta hjärnan koola ner efter helgens alla övningar, men det verkar inte ha påverkat honom negativt.
Regnet kom lagom till vi skrittade av (tur att vi slapp det när vi tog in hästarna), men Carl var snäll nog att locka upp skit efter alla hästarna samt öppnade porten till ridbanan så vi kunde skritta tillbaka till stallet och undvika att blöta ner sadeln.
Imorgon är det träning för Johanna igen. Träning innan träningen med João näst vecka.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar