söndag 8 maj 2011

WE-uppvisning

Foto: Lena Tillgren
Uppvisningen i Woking Equitation, som jag tidigare skrivit om, gick bra. Det märktes att Xipo fortfarande var trött efter hårdträningen igår, men han skötte sig och tog både blåsten och hästarna i hagarna runt omkring väldigt bra, det enda som var lite läskigt var fotografen som hade kameran på ett stativ precis utanför staketet.
Vi kunde visa upp i princip alla hinder i svårighetsgrad från Lätt D till Medelsvår. Vi hade beställt hindermaterial så det skulle räcka till åtta hinder ur tävlingsreglementet, allt med sånt som normalt finns på en ridskola. Lans och rep till grinden tog vi med själva.
Eftersom det var strålande solsken så gjorde vi uppvisningen ute i Grästorps fina gruspaddock. De hade till och med ett högtalarsystem med öronsnäcka och mikrofon, värsta Britney Spears-stuket, men det blåste lite för mycket och Xipo blev väldigt förvirrad av att höra min röst från alla håll, så Kajsa fick vara speaker istället.
Efter uppvisningen fick Xipo stå uppbunden i skuggan bakom transporten medan jag och Kajsa fikade med de åskådare som ville ställa frågor. Det gick bra i ungefär en halvtimme innan han blev otålig.
För den nördige läsaren så var hindrena:
  1. Repgrind
  2. Tre tunnor
  3. Muggflytt
  4. Sidepass över markbom
  5. Dubbelslalom
  6. Lans ur tunna
  7. Lans i tunna
  8. Kanna på bord

0 kommentarer:

Skicka en kommentar